top of page

Novice Karate Group (ages 8 & up)

Public·7 members
Trevors Hardin
Trevors Hardin

O Ora De Muzica Lautareasca


V-am pregatit un spectacol inspirat din trecut, unde muzica lautareasca rasuna in mahalalele Bucurestiului. Ne intoarcem in timp si plasam totul intr-un cadru interbelic, cand consacratii Marin Teodorescu, Romica Puceanu, Maria Tanase, Dona Dumitru Siminica si Maria Lataretu cantau si incantau inalta societate si nu numai. In cadrul acestui Show, voci actuale celebre ale muzicii lautaresti vor interpreta cantece nascute in mahalalele Bucurestiului. Vor imita voci celebre ale muzicii lautaresti pure.
O ora de muzica lautareascaMari artiști ai scenei românești, interpreţi de muzica populara, se reunesc pe 4 martie 2022 la Sala Palatului din Bucureşti cu ocazia unui spectacol dedicat zilei femeii, un eveniment numit Hora Martisorului care se anunta deja a fi Concertul extraordinar al primaverii.


De asemenea, tineti seama nu doar de preferintele dvs., ci mai cu seama de cele ale invitatilor, care, fiecare, are "gusturile" sale. Drept urmare, trupa de muzica trebuie sa fie capabila sa satisfaca toate exigentele.


Ne diferentiem de alte trupe si prin calitatea echipamentului utilizat. Folosim microfoane si sisteme de monitorizare de la Sennheiser Germania, mixer audio digital Allen & Heat, instrumente muzicale Korg, Yamaha si Roland, incinte acustice JBL SUA, etc.


"Profesionalism la superlativ! Suflet pus in fiecare prestatie, fie ea vocala, fie de virtuozitate instrumentala. Am avut parte de un eveniment in care Radu si echipa lui ne-au incantat cu partitura lor. O partitura complexa in care s-au regasit atat acordurile Bolero-ului lui Ravel, cat si piesele celebre a le lui Frank Sinatra, ori romantele si cantecele de petrecere de altadata. Nu in ultimul rand trebuie remarcata muzica populara romaneasca, greceasca, ori frantuzeasca, ce a facut deliciul invitatilor nostri. Iti multumim The Singer pentru o seara de muzica de neuitat. La buna si grabnica revedere!"


"Nu ne-am imaginat, înainte de nuntă cât de apreciată va fi muzica, dar îți mărturisim că părinții, rudele si prietenii ne-au felicitat pentru alegerea facută. Îți multumim frumos că ne-ai fost alături în această zi unică."


"Da da da da!!! Cum se zice acum, ați reușit să întoarceți toate scaunele. I-ați blocat pe amicii mei cu câte feluri de muzică știți să cântați. Unii chiar mă întrebau aseară dacă e același om cel care cântă și muzica populară și muzica ușoară. De ce nu vă faceți un album, că mulți l-ar cumpăra. Felicitari !!!"


Maneliștii și artiștii din muzica lăutărească sau populară sunt printre cei mai căutați cântăreți pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă. Iar de Revelion tarifele lor cresc în consecință, ajungând aproape duble față de restul anului. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page