top of page

Mini Dragon Group (ages 6-7)

Public·7 members
ชื่อนี้ คิดตั้งนาน
ชื่อนี้ คิดตั้งนาน

Patimile Iubirii De Stephanie Laurens Pdf Download


Patimile iubirii de Stephanie Laurens pdf download
Patimile iubirii (Viscount Breckenridge to the Rescue) este primul volum din trilogia Surorilor Cynster, scrisă de autoarea australiană Stephanie Laurens. Cartea a fost publicată în 2011 și face parte din seria mai amplă a Familiei Cynster, care numără peste 20 de romane istorice de dragoste. Patimile iubirii este o poveste plină de aventură, mister, pasiune și romantism, care îi are ca protagoniști pe Heather Cynster, o tânără aristocrată care visează la o căsătorie din dragoste, și pe Timothy Danvers, viconte de Breckenridge, un burlac rafinat și cuceritor, care o salvează din mâinile unor răpitori.


DOWNLOAD: https://t.co/tRY9MbQoML


Acțiunea cărții se desfășoară în Anglia și Scoția anului 1829, în plină epocă regență. Heather Cynster este una dintre cele trei surori ale familiei Cynster, o clan aristocratic și influent din Londra. Ea este plictisită de viața monotonă și convențională pe care o duce și își dorește să găsească un bărbat care să o iubească și să o respecte ca egală. Într-o seară, ea se hotărăște să meargă la un bal mascat organizat de o doamnă cu reputație îndoielnică, sperând să întâlnească pe cineva care să îi trezească interesul. Acolo, ea este observată de Breckenridge, un vechi prieten al familiei Cynster, care este intrigat de frumusețea și curajul ei. El o urmărește discret, dar nu reușește să o oprească când ea este răpită de niște bărbați necunoscuți.


Breckenridge nu ezită să pornească în urmărirea răpitorilor, hotărât să o salveze pe Heather și să afle cine și de ce a orchestrat acest complot. El descoperă că Heather nu este singura victimă vizată, ci că există un plan mai amplu care implică alte femei din familia Cynster. Pe drumul spre Scoția, unde sunt duși prizonierii, el reușește să o elibereze pe Heather și să fugă împreună cu ea. Cei doi se ascund în diferite locuri, încercând să scape de urmăritori și să ajungă la castelul Glencrae, unde speră să găsească răspunsuri și ajutor. În timpul acestei călătorii periculoase și pline de obstacole, ei se apropie tot mai mult unul de altul și își dau seama că se iubesc. Dar dragostea lor va fi pusă la încercare de secretele și pericolele care îi așteaptă la destinație.


Patimile iubirii este o carte captivantă și plină de suspans, care îmbină elemente de acțiune, mister, umor și erotism. Personajele principale sunt bine conturate și au o chimie puternică între ele. Heather este o eroină inteligentă, curajoasă și independentă, care nu se lasă intimidată de nimeni. Breckenridge este un erou chipeș, nobil și protector, care își asumă rolul de salvator al lui Heather, dar care învață să o aprecieze ca partener egal. Cei doi formează un cuplu armonios și pasional, care trece prin multe situații dificile și amuzante. Cartea este scrisă într-un stil fluent și atrăgător, care te ține cu sufletul la gură până la final. Patimile iubirii este o carte pe care o recomand tuturor iubitorilor de romane istorice de dragoste.


Dacă vrei să citești Patimile iubirii de Stephanie Laurens în format pdf, poți să o descarci gratuit de pe site-ul [cartigratis.com], unde găsești și alte cărți ale aceleiași autoare. De asemenea, poți să afli mai multe despre carte și despre seria Familiei Cynster de pe site-ul [goodreads.com], unde poți să citești și recenziile altor cititori. Sper că ți-a plăcut acest articol și că te-am convins să încerci Patimile iubirii de Stephanie Laurens, o carte care te va face să trăiești emoții intense și să te îndrăgostești de personajele ei.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page